ceturtdiena, 2012. gada 19. aprīlis

Stockmann trakās dienas

Neesmu aklais, trakais pircējs, kurš, muti pavēris, grābj, ko vien var, tikai tāpēc, ka citi tā dara un tāpēc, ka cenas tiek pasniegtas kā traki zemas, kaut tā nemaz nav, ja salīdzina ar citu veikalu (it īpaši online) cenām.
BET, Macadamia cenas mani patīkami pārsteidza. Iegādājos Natural Rinse kondicionieri (Ls 9,30), Deep Repair masku (Ls 12,20) un Travel kit ar mini produktiem (Ls 11,50). Cenas feelunique.co.uk, kur pārsvarā sanāk visizdevīgāk iepirkties, jo shippings ir par brīvu, ir attiecīgi £15,30 par kondicionieri un £20,35 par matu masku. Travel kits no piedāvājuma gan ir pazudis.

Travel kits sastāv no 60 ml Rejuvenating Shampoo, 60ml Moisturizing Rinse, 60ml Heal Oil Spray un 60ml Nourishing Leave-In Cream. Komplektā nāk arī 30ml Deep Repair maskas paraudziņš, un, par ko es biju visvairāk pārsteigta un pamanīju tikai pēc pirkuma - Healing Oil Infused Comb, kuras cena, pērkot atsevišķi, ir £6,40. Tilpums šiem mazuļiem ir patīkams un ķemme ir riktīgi iepriecinošs bonuss :)
Masku nopirku vienu dienu ātrāk, šorīt izmēģināju, un biju tik pārsteigta par rezultātu (aaaaa, beidzot!!!!), ka aiznesos patukšot Macadamia stendu :D Degu nepacietība nomēģināt visu pārējo, jo šķiet, ka BEIDZOT esmu atradusi brīnumu.
Kā mazie papildinātāji pirkumam man paķērās arī Gosh lūpu balzāms un Gosh Amazing Lenght'n Build skropstu tuša (abi Ls 1,90, parasti cena lūpu balzāmam Ls 5 ar santīmiem, par tušu gan nezinu), un protams, vatītes (Ls 0,55), haha :D

Un te ļoti "skaista" bilde ar toni. Smuks bārbijrozā, tonim tieši tāds nosaukums - Barbie. Iemēģināju, patika, ļooooti pigmentēts, mīksts, viegli spīdīgs :) 
Un tuša, pēc kuras katru gadu ir milzīgs pieprasījums, dāmas arī šogad grāba pa 5 un 10 gab. Izdomāju iemēģināt arī es, bet pagaidām atrādu tikai birstīti :) 




Atvainojos par bilžu kvalitāti, bildēts ar Instagram.

17 comments:

  1. Nu jā, trakajās dienās tur tik tiešām var sastapt cilvēkus, kas grābj visu, kas acu priekšā. Jauki, ja to visu ir pēc tam kur likt!!:D
    Tas nebija domāts par tevi. Starp citu nesen skatījos video, kur blogere ļoti labi izteicās par to matu masku. Gribētos uzzināt detalizētāk!:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šoreiz tā mierīgāk bija, bet nu tantuki still ir klāt visur un taisa masu, piemēram, pie Gosh stenda trijās kārtās, un stāv, nekust nekur, un arī neko neņem :D tā iztracināja.
      Jā, youtube šī sērija bija baigais hits vienu brīdi, labas atsauksmes birst joprojām, un ir izkonkurējusi Morrocan oil :D Būs arī detalizētāk pēc kāda laika, kad sapratīšu, kas un kā.

      Dzēst
  2. Apsveic ar pirkumiem! Es jau vairākus gadus neeju, jo esmu vairākkārt pārliecinājusies, ka bezmaksas siers ir peļu slazdā. Man arī ir tieši šāda toņa lūpu spīdums nopirku to tajā pašā Stoķī, ne trakajās dienās un arī bija vai nu 1.80 vai 1.90Ls.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Haha, normāli :D pārdevēja stendā skandināja, ka parasti 5 ar santīmiem :D Bet jā, taisnība ir, savācos Macadamiu, kuru tieši biju plānojusi pasūtīt, ietaupīju un uz pārējo piedāvājumu nemaz neskatījos, smieklīgi liekas grozos samestie krāmi ar nevāju uzcenojumu, kas parasti nemaz nav Stokmann piedāvājumā.

      Dzēst
    2. Kristīn, nu viņas parasti maksā api piečuku, Azurā mans domāt, ka lētāk, bet diezgan regulāri ir šādas atlaides produktiem.

      Dzēst
    3. Ā, nu tad viss kārtībā, pēc Tava teksta sapratu, ka bez atlaides pirki :)

      Dzēst
    4. Kristīn, viss ir kārtībā! Man vienkārši skauž, jo es nevaru iet tādā pūlī: 1. viss mani sāk besīt 2. reāli griežas galva! :)

      Dzēst
  3. Šo tušu vienu gadu arī nopirku gan sev, gan draudzenei - nepatika. ķepīga un liekas sažuva arī ļoti ātri.
    Macadamia gan trakoti gribas izmēģināt. Šis varētu būt labs ķēriens, bet nez, vai rīt būs :( Šodien uz Stockmann nekādīgi netieku ...
    Šā vai tā - ceru uz pārējo Macadamia produktu atsauksmēm :)

    Miss?*

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu tad arī es būšu kritusi par upuri masu psihozei un nopirkusi krāmu :D
      Jā, cenas ir tiešām zemas pat salīdzinot ar online veikaliem, cerams, tam apakšā neslēpjas kaut kāds iztecējušu termiņu pigors. Būs, būs, domāju, ka būs līdz sestdienai, stends bija pilns un interese pilnīga nulle, neviens pat aci neuzmeta.

      Dzēst
    2. Vakar arī šis stends bija? Nez, vai var cerēt, ka rīt arī būs... Iešu skatīties, jo padomā vēl viena lietiņa no kataloga
      Miss?*

      Dzēst
  4. Tas stends tur ir permanents, visu laiku, neatkarīgi no dienas. Vakar bija, jā, nu rīt noteikti būs vēl, visticamāk, ka līdz pēdējai dienai :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ooo, iepriecināji :))
      Paldies par info - būs kur ieguldīt līdzekļus :D
      Miss?*

      Dzēst
  5. Paldies par rakstu, pilnīgi vai nagi niez šodien uz turieni aizdoties, jo arī kādu laiku jau metu aci feeluniquā uz macadamiu :D

    AtbildētDzēst
  6. Es arī gribu izmēģināt Macadamia, vēl jo vairāk sastāva pēc. Esmu lietojusi to leave-in krēmu, tas gan man laikam neiepatikās, neredzēju nekādu efektu, izņemot to, ka mati pēc tam izskatījās nemazgāti. Bet katram jau savs, gaidīšu Tavas atsauksmes. :)

    AtbildētDzēst
  7. to matu sēriju es arī sen jau gribu izmēģināt, tikai baidos vai nebūs pa smgu un treknu.

    AtbildētDzēst
  8. Jessss, atsauksmes būs :) Skaistuma dienasgrāmata, domāju, ka lietojot visus šos kopā varētu būt par smagu. Šodien palasīju atsauksmes iekš makeupalley, atklājās, ka lielākais procentāžs saka, ka šampūns, piemēram, ir mēsls :D ( http://www.makeupalley.com/product/showreview.asp/ItemId=136263/Macadamia_Natural_Oil_-_Rejuvenating_Shampoo/0/Shampoo )
    Par sastāvu runājot, viņi tomēr ir uz silikona bāzes, atliek cerēt, ka tas ir ūdenī šķīstošais silikons :) Tik smalki nezinu.

    AtbildētDzēst
  9. amazing products :) the lipstickcolours looks perfect :))
    in btw your blog is really nice, dear!
    feel free to check mine as well, if you like :))

    xoxo

    http://www.flirting-with-fashion.blogspot.com

    AtbildētDzēst