svētdiena, 2012. gada 19. februāris

Kuplums

1. Revlon Substance Up; 2. Keune Root Volumizer

Man skaisti mati ne tik daudz spīdīgi, zīžaini un visādi citādi gludi, bet tieši kupli mati, un pieplakušu matu izskats, lai cik tie biezi/zīdaini arī nebūtu, nešķiet pievilcīgs. Tad nu šodien par diviem kuplinātājiem manā arsenālā, kas uz šo brīdi noslēgs matu veidošanas līdzekļu rakstu sēriju :) 
1. Pirmais ir Revlon Substance Up, iegādāts kādu laiku atpakaļ Binnijas salonā, pateicoties daudzajām atsauksmēm par Revlon latviešu forumu vidē. Cenu neatceros, šķiet, bija virs 10 ls. Pats produkts tāds jocīgs. Noteikti var ielikt par daudz un dabūt tādu kārtīgu sataukojumu. Ir manāms kuplums, bet tam līdzi nāk pamatīgs raganas izskats. Matus ne ar ko nevar vairs savaldīt, tie iet pa gaisu, elektrizējas, nav gludi, bet spuraini/lokaini, ar pirkstiem cauri grūti izbraukt, nu, katrā ziņā baigais trakums. Atzīšos, ka joprojām neesmu iegādājusies kārtīgu apaļo matu suku žāvēšanai, bet labošos un aizstaigāšu uz frizierservisu kādu dienu tādai pakaļ. Iespējams, tas, ka es tos žāvēju vienkārši ar galvu uz leju, ir iemesls haosam, un ar apaļo matu suku būtu vaaaaaauu efekts. 
Bet ar šādu te rīciņu žāvējot kuplums turas tikai pirmās pārdesmit minūtes, un tas attiecas uz visiem izmantotajiem līdzekļiem.



2. Kā otro stādu jums priekšā Keune Root Volumizer. Iegādājos Stockmann, cena aptuveni 8 Ls. Te atkal nespēšu sniegt tādu kārtīgu aprakstu, jo man nav apaļās matu sukas, un tas rotējošais fēns ar uzgali der tikai matu nogludināšanai. Konsistence ir putveidīga, bet ļoti šķidras tās putas. Jāpūš ir pa taisno uz saknēm mitros matos. Šīs man patika, kuplums bija, bet var viegli pārdozēt un dabūt salipušu/sakaltušu matu izskatu. Nezinu, vai ar kaut ko tā īsti atšķiras no citām labām matu putām ne no Drogu klāsta - nav balto nosēdumu, patīkama smarža, kuplums turas ilgāk. Ja ielikts pareizs daudzums, tad šķiet, ka mati ilgak saglabājas tīri. 


Runājot par kuplumlīdzekļiem, kas ir manā bezgalīgajā vēlmju sarakstā un kārdina mani, tie ir:







3. Schwarzkopf Professional OSiS + Dust it Mattifying Powder, http://www.feelunique.com/p/Schwarzkopf-Professional-OSiS-Dust-It-Mattifying-Powder-10g


Vai kāda ir mēģinājusi kādu no šiem līdzekļiem, vai arī var ieteikt kādu citu milzīgiem, bet savaldīgiem matiem? :)

5 komentāri:

  1. neesmu neko mēģinājusi no tava saraksta, bet gribu pamēģināt pūderi, jo manu matu ieveidošana ir murgs. Mati plāni un sanāk vai nu drausmīgi kupli, vai pavisam pieplakuši.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jā, bet par pūderiem arī dzirdēts, ka pēc taustes baigi nepatīkami paliek un zaudē spīdumu, bet nu, nepamēģināsim - nezināsim. kā noderētu mini izmēģināšanas iepakojumi visam kārotajam :D

      Dzēst
  2. jā arī k.ko tādu esmu lasījusi, bet jāmēģina.

    AtbildētDzēst
  3. grūti pārskatāms blogs.Iesaku mainīt lapas izmēru.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. es šeit daudz ko gribētu savādāk, bet, diemžēl, neko daudz nesaprotu no IT lietām un piedāvātās veidnes man nepatīk :) ja kāds vēlas man sataisīt te pa smuko, laipni lūgti :D

      Dzēst