sestdiena, 2012. gada 11. februāris

Lee Stafford

1. Lee Stafford Poker Straight Flat Iron Protection Shine Mist; 2. Lee Staffor Climate Control Protection Spray



Un tagad nedaudz par līdzekļiem no zemāka plauktiņa - Lee Stafford, kas nopērkami Stockmann, Drogās, Kolonnā uc. Cik esmu novērojusi, Latvijas forumos bieži slavēti kā labi esam, it īpaši pirmais šī posta varonis :

 

1. Lee Stafford Poker Straight Flat Iron Protection Shine Mist

Uz pudelītes teikts tā : "Matus nogludinošs, aizsargājošs sprejs matu mirdzumam. Bagātināts ar zaļās tējas ekstraktu un sastavdaļām, kuras aizsargā matus no karstuma iedarbības, ļauj justies mierīgi, lietojot karstās, taisnojošās palīgierīces."


 Teikšu atklāti, mana lielākā vilšanās matu līdzekļu lauciņā, it sevišķi pēc tik daudz pozitīvām atsauksmēm. Pirmais mīnuss ir smarža. Pati par sevi patīkama man kā ļoti saldu aromātu cienītājai, varbūt nedaudz pēc pavecākas dāmas supersalda parfīma, bet pūšot to uz matiem kaut nedaudz, ir jāklepo un jāviebjas, jo pamatīgi cērtas kaklā. Otrais mīnuss ir sastāvs un tā ietekme uz matiem. Cerētās karstuma aizsardzības vietā palietojot ilgāk mati kļuva supersausi, viss mitrums tika ""izvilkts" laukā, pateicos tam, ka pati pirmā sastāvdaļa līdzeklī ir Alcohol Denat.. Par alkohola ieteikmi uz matiem varat palasīties, piemēram, šeit http://community.babycenter.com/post/a650595/good_vs._bad_alcohol_in_hair_products. 
Tiešām iesaku tam pievērst uzmanību un izpētīt matu līdzekļu sastāvu pirms iegādāšanās, lai negadās kā man, kad, gribot aizsargāt matus, tos izsausināju vēl vairāk. 
Tā kā mati tika izsausināti, no solītā mirdzuma tur nebija ne miņas. 
Sastāvu skaisti noslēdz 5 parabēni. Vēl piepildīšu, ka, šo līdzekli lietojot, man tika kairināta un apsārta sejas āda vietās, kur tai pieskaras mati. 
Protams, matu tipi un ādas/deguna jutīgums ir dažādi, bet šo līdzekli sausiem matiem noteikti neiesaku.



2. Lee Staffor Climate Control Protection Spray

"Lai kādi arī būtu laikapstākļi, Style Memory sistēma nodrošinās matu aizsardzību pret nelabvēlīgiem laika apstākļiem. Ilgstošas noturības ne-lipīgs matu sprejs nodrošina elastību un mitrumizturību matiem, kuri spurojas karstā, mitrā un vējainā klimatā."

Atkal pirmā sastāvdaļa ir Alcohol denat., bet šoreiz varbūt arī nav tik traki, jo tas ir finishing produkts un veidošanas/žāvēšanas ierīču karstums vairs netiks izmantots, kas pastiprinātu alkohola sausinošo iedarbību. Smarža tieši tāda pati, kā iepriekš izdiskutētajam līdzeklim, bet ar šo nav tik traki, ka jākrīt gar zemi. Tomēr degunu iesaku turēt aizspiestu :D Ir sanācis lietot mitrā un vējainā laikā, mitrā tas tiešām pasargāja no pūkošanās, bet ne no salokošanās. Tādā stiprākā lietū gan efekts vairs nebija manāms. Par iedarbību vējā nemaz nezinu, ko teikt, nu nebija mati kā iestīvināta ķivere un, protams, ka lidinājās pa gaisu un spurojās. Visā visumā ir ok, sajūtas uz matiem kā no stipras fiksācijas matu lakas, kļūst pacieti un tiek noturēts matu sakārtojums. Noteikti nevajag aizrauties ar smidzināšanu, izskatīsies nespodri.
Ir ok kā līdzeklis par salīdzinoši mazām naudiņām, ko izmantot gan kā frizūras fiksētāju, gan kā aizsargu pret laikapstākļiem.






Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru