sestdiena, 2012. gada 11. februāris

TIGI

1. TIGI Bed Head After Party; 2. TIGI S-Factor Smoothing Luterizer; 3. TIGI Bed Head Supertar Blow-Dry Lotion




1. TIGI Bed Head After Party, £12.90

"Smoothing Cream for Silky, Shiny, Healthy Looking Hair

Controls funky fly-aways to silk-ify hair. The perfect party favour for our frizz prone friends."

TIGI produkti ir plaši pazīstami ar savu košumu, neparastajiem iepakojumiem un nosaukumiem, kā arī fantastiskajām produktu smaržām. Šī produkta smarža, manuprāt, ir ne pārāk izdevusies. It kā patīkami salda, bet sit cauri kaut ko no plastmasas, tā kā nedaudz pēc kvarca lampām vai solārija.
Krēms lietojams uz mitriem vai sausiem matiem, es, personīgi, dodu priekšroku lietošanai uz sausiem, kā finishing produktu, jo tad ir vieglāk nepāršaut pār strīpu ar daudzumu. Konsistence ir ļoti viegla, nav biezs. 
Par citām īpašībām  - jā, tas +/- dara to, ko sola, labs matus nogludinošs līdzeklis, tikai noteikti nevajag pārspīlēt ar daudzumu un noteikti nelietot pie saknēm, jo var sanākt nemazgātu matu efekts.
Piešķir minimalu spīdumu un zīdainumu, mati kļūst ļoti patīkami pēc taustes, pūkainība un frizzīgums tiešām tiek apkaroti.
Domāju, ka fantastisks rezultāts būtu bieziem un vidēji bieziem matiem, bet, prātīgi lietojot, arī plāniem ir ok.
Kā additional plusu varu minēt to, ka tā sastāvā nav parabēnu un alkohola, tomēr, protams, ir citi brīnumi, bet man matu kosmētikā tas nešķiet tik svarīgi.






2. TIGI S-Factor Smoothing Luterizer, £13.50

Defrizzer & Tamer

Pudelīte saka tā : "A scientific blend of ingredients that silkifies, softens, fights humidity. Use on wet or dry hair. Satisfaction guaranteed!"

Mmm, kas par smaržu! Smaržo pēc zemeņu jogurta konfektēm, diemžēl, manos matos ilgi neturas. Matos uzvedas līdzīgi After Party krēmam, tikai ir biezāks un krēmam ir mazas spīdīgas daļiņas, par ko esmu lasījusi divējādas atsauksmes. Vienas pozitīvas, ka tumšos matos izskatās ļoti skaisti un tā tālāk, otras klaji negatīvas, ka izskatoties pēc blaugznām :D manos tumšajos it kā pēc blaugznām neizskatās, cerams. Saules gaismā daļiņas ļoti skaisti atstaro gaismu, bet nekāds pārsteidzošs spīduma efekts nav.
Plāniem matiem šo brīnumu neieteiktu, ja nu vienīgi uz pašiem galiņiem. Nogludināt nogludina, bet neteikšu, ka pavisam atbrīvo no pūkainības. Tāda jocīga sajūta, it kā matos smagums, bet nedauz pūkainība ir manāma.
Par sastāvu runājot, alkohola nav, viens parabēns.




3.  TIGI Bed Head Supertar Blow-Dry Lotion, £10.65

Blowdry Lotion for Thick Massive Hair

Uz pudelītes : "Thermal Blow-dry lotion inflates hair to extreme volume." Vairāk informācijas feelunique linkā.

Šis mazulis gan ir jauks. Mans līdz šim mīļākais styling produkts. Ne tik daudz kupluma, kas, diemžēl, nav iespaidīgs, bet tieši kondicionēšanas un karstuma aizsardzības dēļ. Manus matus padara vizuāli biezākus, mīkstus, smaržīgus, vieglus un spīdīgus. Nedaudz piepaceļ pie saknēm arī žāvējot bez apaļās ķemmes, ar galvu uz leju. Ielikts sausos matos, pirms žāvēšanas ar apaļo ķemmi, gan padara tos nedaudz lipīgus. Liekot mitros matos, nav nekādu problēmu. Konsistence ļoti viegla, kā ūdens, sākumā jāpiešaujas, lai nepielietu pilnu plaukstu. Un smarža.. Liels bonuss, smaržo tieši kā upeņu skittles :)
Sastāva alkohols, bet pa vidu, un metilparabēns. 


TIGI ir ļoooti daudz dažādu kārdinošu styling produktu, bet varu ieteikt pirkumus veikt apdomīgi, pirms tam veicot researchu kaut vai googlee. Parasti godīgākās pircēju atsauksmes ir iekš amazona. Iekš feelunique, lookfantastic un citiem negatīvas pircēju atsauksmes neesmu redzējusi nevienam produktam, kas man liek domāt, ka tur viss ir pamatīgi uzpūsts, cenzūrēts sajūsmas burbulis.

3 komentāri:

  1. No TIGI ir mēģināta tikai kopšana, bija laba, bet nekas īpašs. Jā kādreiz mans slinkums piekāpsies un saņemšos un k.ko vairāk, kā tikai matu mazgāšanu un ķemmēšanu, pievērsīšu uzmanību tevis ieteiktiem līdzekļiem!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, kopšanu arī esmu iemēģinājusi un piekrītu, ka nekas īpašs. Varbūt netrāpīju uz īstajiem līdzekļiem, piemēram, Honey & Oatmeal kondicionieris ir nu ļoti izslavēts kā labs, bet nu kaut kā baigi skeptiski tagad skatos :D

      Dzēst
    2. Laipni lūgta skaistumpļāpāšans klubiņā :)
      matu līdzekļi ļoti interesē . rādi un raksti vēl :))

      Dzēst