pirmdiena, 2012. gada 13. februāris

Redken Extreme Anti-Snap

 Redken Extreme Anti-Snap, £13.95

Uz pudelītes: "Extreme Anti-Snap with Interlock Protein Network and Fortifying Complex delivers protein and ceramide to help fortify weakened areas, protect internal strength and reinforce surface protection and shine. Hair is healthy-looking and resilient. "

Redken, kas gan Latvijā nav īpaši pazīstams, mani kārdināja diezgan labu laiku, un ne velti. Šī kompānija tiešām zina, ko dara, un tās produkti ir novērtēti bestselleri online kosmētikas veikalos. Tai ir dažādas produktu līnijas dažādiem matu tipiem un mērķiem.
Šoreiz par vienu Extreme pārstāvi, citus var izpētīt, piemēram, šeit http://www.redken.com/products/haircare/extreme

Extreme līnija ir domāta bojātiem matiem, citējot ražotāju : "The top-selling Extreme haircare collection has been reformulated to deliver advanced strengthening and repair to distressed hair. Through the exclusive Interlock Protein Network—a revolutionary new delivery system that brings protein to the core of the hair fiber—and powerful Fortifying Complex, Extreme restores internal strength, rebuilds surface protection and helps prevent breakage."


Un tagad par pašu raksta vaininieku. Lūk šī lietiņa ir lieliska! Redken Extreme Anti-Snap ir leave in līdzeklis, lietojams uz mitriem matiem, īpašu uzmanību pievēršot bojātajām vietām.Viss ir super, smarža (pēc krējuma konfektēm), tekstūra (viegla kā ūdens) un rezultāts. Mati ir maigi, mazāk lūst un šķeļas, viegli ķemmējami, zīdaini un visādi citādi ļoti patīkami. Sajūta kā ar bērna mateļiem :D Bojātās vietas pamazām tiek atjaunotas, vismaz vizuāli. Līdzeklis tos nesatauko un nepadara nespodrus, tieši otrādi. Mājaslapā ir teikts, ka nodrošina arī aizsardzību pret karstumu, kas ir liels bonuss. Sastāvs bez sliktā alkohola, visādiem parabēniem un citiem jokiem, tā ka, dāmas ar sausiem un bojātiem, novājinātiem matiem, lieciet šo aiz auss un papētiet Redken Extreme produktu līniju :) Šo līdzekli iesaku no visas sirds.

4 komentāri:

  1. Kur tādu pērc? Izklausās labs, jo man k.kā ar līdzīgiem produktiem neiet, mati šausmīgi taukojās pēc tiem.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. feelunique.com, manuprāt, visizdevīgākais UK saits, bez piegādes maksas un nodokļiem, ātri, ērti un atkarību raisoši :)

      Dzēst
  2. :D neesmu nekad neko tur pasūtījusi, kaut arī bieži noskatos uz izdevīgiem matu kopšanas līdzekļu piedāvājumiem, laikam būs jāsaņemas. Cik ilgi nāk sūtījums?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. oi, tur vispār viss pārsvarā ir izdevīgs un pirmā svaiguma, nav notecējuši termiņi, kā pie mums šur un tur :D pēdējie divi atnāca attiecīgi 4 un 6 dienu laikā, pa vidu ar brīvdienām, kas bija šokējoši ātri. ilgāk par 7, 8 darba dienām nav bijis jāgaida :)

      Dzēst