piektdiena, 2012. gada 10. februāris

L'anza Healing Smooth Thermal Defense Heat Styler

L'anza Healing Smooth Thermal Defense Heat Styler, £12.40 


Šis ir mans pēdējais pirkums matu lauciņā, kas atceļoja pie manis pagājušajā nedēļā no www.feelunique.com, kur, starp citu, skaistumlietas pērku visbiežāk izdevīgo cenu un bezmaksas piegādes dēļ. 
To iegādāties un vispār papētīt L'anza produktus mani iedvesmoja AndreasChoice iekš youtube (http://www.youtube.com/user/AndreasChoice) kas ir viena no tiem youtube guru, kurai uzticos pilnībā. Lai arī esmu atteikusies no taisnotāja un lokšķērēm, fēnu joprojām izmantoju pēc katras mazgāšanas reizes un aizsardzība pret karstumu ir supersvarīga veseliem matiem. Andrea heat defense līdzekļus iesaka lietot pie jebkādas karstuma iedarbības, arī vasarā, dodoties saules staros.

Izmēģināts trīs reizes, tāpēc nevaru spriest par termālo aizsardzību, bet matus tiešām padara mīkstākus un spīdīgākus. Tas, ka tam ir augsts hold factor (8/10),  ir bonuss arī nelietojot papildus styling tool'us. Piemēram, žāvējot matus ar galvu uz leju, kuplums saglabājas vēl ilgi, nelietojot papildus līdzekļus apjomam. Zīdainumu gan nemanīju, ar pirkstiem cauri matiem izbraukt bija grūtāk, iespējams, hold factor dēļ. 
 Smarža patīkama, neuzbāzīga, nedaudz konfektīga, tikko nojaušami saglabājas matos. Lietū vai tropiskākos apstākļos neesmu bijusi, tāpēc arī par mitrumaizsardzību nemācēšu pastāstīt, tas vēl priekšā, jo pūkoties un lokoties maniem matiem dikti patīk.

Visā visumā tas sola darīt vairāk, nekā patiesībā, bet tā jau ar to mārketingu ir :D Teikšu, ka ir ok. Vai ir vērts iegādāties? Jā, ja esi kvalitatīva termālā spreja meklējumos, un arī izpētīt citus L'anza Healing Haircare produktus, jo zinoši cilvēki saka, ka tie ir izstrādāti ļoti pārdomāti un neliks vilties.



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru